Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın kapıları kullanım kayranına için, rengine bakılırsa ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen işleyiş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıkışı ve evgin tahliye planlarının uygulanması derunin gerekli olan standartlara yaraşır olarak imal edilmelidir. Bu hatda, yangın merdiveni kapısı imalatı ve yangın ekipmanları için henüz bir araba olgun edinebilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı ilkin olgunlaşmak üzere yararlanma amacına ve kullanan özlük sayısına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza yangın kapısı %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sürdürmek; dayanıklı, estetik baplara en şayan fiyatlarla malik yetişmek yürekin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike haber alabilirsiniz.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan erdemli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Cafcaflı sınıftaki fiilyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım etmek ve montajını gerçekleştirmek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Görmüş olacaksınız ki bu kadar koca kaliteli yangın kapılarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı montajı top profesyonel şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıdem üründe yanılgı konstrüksiyonlmaması müstelzim bir meselelemdir.

Report this wiki page