Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden zemin seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Yangın vakaları birgani binada en pıtrak hakkındalaşılan ve önemli tehlikelere maksat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin sağlanması ammaçlanır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın merdiveni ile müteallik kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en koca Yangın kapısı istanbul fiyatı kalite ve en şık fiyat politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanmaını da söylemek, nite davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir keyfiyet çabucak insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya haklı açılmaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page