yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi keyfiyet anında kapının olanaklı olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı rabıta otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın kapıları yalnızca acil durumlarda binadan kaçışı temin etmek değil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış bapları olarak da anılan bu kapıların yararlanmaı çabucak yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını mukannen bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin vusul süresine kadar vakit kazanmanızı esenlar.

Yangın vakaları birsonsuz yapıda en kesif karşıtlaşılan ve önemlice tehlikelere hat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Montaj: Yangın yangın kapısı bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu makaslamaklar ciddi durumların minval göstericisidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye uyum ve müsait eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Yangın bapları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve henüz azca yaman solumasını sağlamlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz kadar görebilir meğer yangınlardan Yangın kapısı istanbul en çok kişi kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en yangın kapısı hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page